Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Catorze nous agents de la Policia Local s’incorporen a la plantilla després de rebre les credencials

Se’ls ha encoratjat a treballar escrupolosament en benefici del ciutadà

dijous 22 abril 2010

Aquest migdia s’han lliurat 14 noves credencials policials als agents interins de la Policia Local de Salou que han superat el període de formació. A l’acte hi ha estat present l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana Protecció Civil i Mobilitat, Alberto del Hierro i l’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, junt amb Imma Molas de l’Escola de Policia de Catalunya.
L’Inspector en Cap de la Policia Local de Salou ha volgut felicitar especialment aquesta promoció per “ser una de les millors que han passat per Salou, amb unes notes brillants”. Gargallo els ha animat a que “això tingui una repercussió cap al ciutadà i que facin servir la placa d’agents de manera correcta”. Per la seva part, el regidor Alberto del Hierro, ha destacat que es tracta de la promoció amb un major nombre d’opositors, en total 430, dels quals només 14 han superat amb èxit les proves, així d’altres que també s’han format a Salou però que es destinen a Cambrils o Sitges. Tots ells han realitzat el curs descentralitzat de l’Escola de Policies de Catalunya a Salou.
Del Hierro els ha felicitat per “haver escollit una ciutat on hi ha una de les millors policies de Catalunya. Som una policia exemplar”, ha assegurat. “El nivell ha estat altíssim, espero que això es traslladi al carrer i que pugueu acabar sent policies professionals amb el temps”.
Ha tancat els parlaments l’alcalde de la ciutat, Pere Granados, emplaçant als agents a “fer complir la llei però alhora estant al servei del ciutadà”. El màxim responsable municipal els ha recordat que Salou és una “ciutat turística amb una gran sensibilitat cap a la vostra professió” i els ha animat a treballar sota els principis de “confiança i responsablitat”.

Document Actions