Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Centenars de persones participen als tallers de la Xarxa de Cultura Tradicional catalana de Salou

dissabte 23 gener 2016

Per novè any consecutiu, el passadís del TAS agrupa diverses entitats i associacions en una mostra adreçada a la canalla


Al llarg d'aquesta tarda moltíssimes famílies han passat per les instal·lacions del TAS per participar dels tradicionals tallers que busquen acostar a la ciutadanía les activitats relacionades amb el folklore i cultura catalana. En la novena edició de la mostra que organitza la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, els nens i les nenes han pogut gaudir de tallers de manualitats relacionades amb els diables, les sardanes o el ball de bastons; a més d'altres de pintar gegants o el de maquillatge de diables.


Enguany, els participants han estat els Grallers La Tarota; la Morena de Salou; Contrapunt d’onades; els Gegants de Salou; Diables Maleïts i Bruixes Latemó; el Ball de Bastons de Salou; els Nanos de Salou; La Mulassa de Salou i el Grup de Dones amb les classes de les Puntaires. Tot aquest conjunt d’entitats i associacions del municipi han dut a terme tallers i divereses actuacions a la sala Mediterrània del TAS.

La Xarxa està formada per representants de diverses associacions locals i té com a objectius la promoció, difusió i divulgació de la cultura popular catalana a la localitat; i el foment de la participació ciutadana en activitats vinculades a aquesta cultura. Cada any, per la Festa Major, es reuneixen en una tarda per demostrar la seva activitat.

Galeria d'imatges

portada_xarxa.jpg
P1230381.JPG
P1230374.JPG

Document Actions