Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Centenars de persones surten als carrers de Salou per celebrar la festa del llibre i la rosa

Tallers infantils i varietat de paradetes a la Plaça de Sant Jordi de Salou que s’ha convertit en el centre neuràlgic de la festa

dimecres 23 abril 2014

 
Tallers infantils i varietat de paradetes a la Plaça de Sant Jordi de Salou que s’ha convertit en el centre neuràlgic de la festa

Centenars de persones han sortit al carrer avui per gaudir de la Diada de Sant Jordi i de tota la programació d’actes. La Plaça Sant Jordi s’ha omplert de llibres, roses, espectacles infantils i tallers pels més menuts i s’ha convertit en el centre neuràlgic de la festa. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha programat nombrosos actes culturals per celebrar la Diada.
Des de les 9 del matí, s’ha iniciat la tradicional venda de llibres i roses. A més durant tot el dia, hi haurà un estand a càrrec del Club Xic’s de Salou: “Vine a pintar el tradicional punt de llibre del Club Xic’s i no oblidis recollir el teu globus! En aquest mateix punt, a les 9.30 hores, ha tingut lloc l’espectacle de teatre musicat per a públic infantil , Una altra història de Sant Jordi a càrrec de Els Picarols, grup d’animació.  Es realitzen tallers infantils com el Taller Fem d’escriptors! a càrrec de Cristina Martín, Sra. Piruleta o la confecció d’un llapis o bolígraf tematitzat amb drac i/o senyera amb la tècnica del Jumping Clay. 
Més tard, a les 15.30 h al Pavelló d’Esports Municipal de Salou, hi haurà una gran ballada de sardanes, a càrrec dels alumnes de les diferents escoles de Salou.  La participació dels més menuts continuarà avui a  les 18 h, al Teatre Auditori de Salou on tindrà lloc el Concert de Sant Jordi amb la interpretació de dues cantates musicals a càrrec dels nens de 4,5,6 i 7 anys juntament amb els cors infantil, mitja i Duorum i la Banda de Música de l’Escola Municipal de Música de Salou.
A les 17.15 h, a la Plaça de Sant Jordi tindrà lloc l’ Espectacle infantil Set de So!  Un espectacle on gaudirà tota la família. A les 18.30 h- Plaça de Sant Jordi hi haurà la increïble historia de Sant Jordi”. Teatre per a infants, a càrrec de l’Associació Salou Teatre Grup Okupa. A les 19.30 hores, la  Sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música de Salou acollirà un Concert Instrumental de Sant Jordi. A càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Salou. 
Posteriorment al tradicional dia de Sant Jordi, el dissabte  26 d’abril a partir de les 11h – Biblioteca Pública Municipal de Salou hi haurà la Festa del Contes i la Lectura 2014. Aquesta tradicional festa que se celebra el dissabte després de Sant Jordi, dedicada a un clàssic de la literatura, enguany al Pinotxo. Amb jocs, tallers i música per a petits i grans i amb un petit espectacle de titelles de cloenda.  El següent dissabte, 3 de maig a les 12 hores, a la Biblioteca Municipal de Salou es realitzarà l’Hora del Conte amb Mamitis a càrrec de la contacontes Silvia Palazón per celebrar el Dia de la Mare .  

Galeria d'imatges

foto3.jpg
foto5.jpg
foto5.jpg
foto11.jpg
foto3.jpg

Document Actions