Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cerimònia oficial de sortida del 56 RallyRACC

divendres 15 octubre 2021

A les 19 hores d'ahir dijous, des del podi situat al Passeig Jaume I de Salou, va tenir lloc la cerimònia oficial de sortida del 56 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2021. Tots els participants, al ritme d'un cotxe cada minut, van passar pel podi donant-se, d'aquesta manera, com iniciada la cursa, si bé no serà fins avui divendres, 15 d'octubre, quan els 68 equips autoritzats disputaran les proves especials cronometrades corresponents.

A la cerimònia d'ahir hi van assistir Pere Granados, alcalde de l’Ajuntament de Salou; Josep Mateu, president del RACC; José Manuel Franco, president del Consejo Superior de Deportes; Manuel Aviñó, president de la Real Federación Española de Automovilismo; Joan Ollé, president de la Federació Catalana d’Automobilisme; i Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

L’alcalde de Salou va assegurar que “estem il·lusionats de tornar veure el Rally”, després del parèntesi de l’any passat, causat per la COVID-19. Granados va donar la benvinguda a tots els pilots i persones que treballen al RACC, “per fer possible que el Rally sigui una realitat”, així com al públic que el segueix, any rere any. Per últim, va encoratjar tothom a “gaudir dels trams que hi ha i del tram urbà de Salou”, que tindrà lloc demà dissabte, a les 18 h, al Passeig Jaume I; i a gaudir, també, “d’aquest magnífic Salou i d’aquest espectacle del motor”.

La primera jornada de cursa, avui divendres, 15 d'octubre, constarà de 6 trams cronometrats i un total de 112,02 km de velocitat dels 660,6 que tindrà l'etapa. Les tres especials, a les quals es donaran dues passades, seran Vilaplana (20 km), La Granadella (21,80 km) i Riba-roja (14,21 km), com en totes les del ral·li sobre asfalt.

L'etapa ha arrencat avui a les 7.55 hores des del parc d'assistència de PortAventura World i finalitzarà en aquest mateix lloc, a partir de les 20.44 hores, després de 45 minuts d'assistència i un pas previ pel podi de Salou.

Galeria d'imatges

1.jpg
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

Document Actions