Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cinema gratuït per a totes les edats al TAS

Diumenge comencen els cicle de cinema Xic’s al TAS amb ‘Bob Esponja: La Pel•lícula’ i el Cicle de Cinema per a la Gent Gran amb ‘La Vida es Bella’

divendres 07 gener 2011

Aquest diumenge dia  9 de gener a les 11 hores els més menuts podran gaudir de la programació del Cicle de cinema Xic’s al Teatre Auditori de Salou que s’inicia amb la pel•lícula ‘Bob Esponja’. La Gent Gran podrà gaudir també de la popular pel•lícula ‘La Vida es Bella’. El film es projectarà el mateix diumenge a les 17 hores.

Els nens podran viure les aventures de Bob Esponja que viu a Fondo Bikini, on la llar és una pinya. En aquesta aventura, Bob Esponja veurà com al món es poden torçar les coses. Bob i el seu amic, la estrella de mar Patrick, s'embarquen en una odissea que els porta a descobrir nous móns i perillosos monstres. Aquesta és la primera de les tres pel•lícules que es projectaran pels infants. El dia 13 de febrer es podrà veure ‘Viatge Màgic a Àfrica’ i el 13 de març ‘ Nocturna, una aventura màgica’.

D’altra banda, la pel•lícula de Roberto Benigni, iniciarà el cicle de cinema per a  la Gent Gran que continuarà amb el film ‘Los Lunes al Sol’ el diumenge 13 de febrer a les 17 hores i ‘La Milla Verde’ el diumenge 13 de març.
 
Es tracta de cicles gratuïts que volen oferir activitats lúdiques als infants i a la gent gran emmarcat en el conjunt d’activitats del Salou Actiu. Totes aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi a les activitats del ‘Salou Actiu’ o demanar informació sobre algun dels cursets o tallers poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura i Festes o al telèfon 977309207. A més l’oficina posa a disposició del públic una bústia on podeu dir la vostra sobre cursos i tallers que us agradarien fer en una propera edició del Salou Actiu.

 

Document Actions