Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

"Cinema Lliure a la Platja", una finestra cultural oberta al mar

dimecres 12 juny 2024

 

Del 8 de juliol al 8 d'agost, algunes platges catalanes com Salou, Barcelona, Sitges, Tarragona, Palamós, Tossa de Mar i, aquest any per primera vegada, les Illes Balears, es transformaran en cinemes sota les estrelles en la 13a edició del festival "Cinema Lliure a la Platja". Aquest any, el festival s'expandeix i inclou Salou, amb sessions els divendres 19 de juliol a la Platja de Llevant, a l'altura de la plaça de les Comunitats Autònomes, i el 26 de juliol a la Platja de Ponent, prop del Club Nàutic, oferint una selecció de cinema independent al llarg de la costa catalana.

La participació en el festival és totalment gratuïta, proporcionant una finestra cultural accessible tant per a residents com per a turistes. Les projeccions començaran cada vespre amb la caiguda del sol, entre les 21:30 h i les 22:00 h, aprofitant la nit com l'escenari ideal per a una experiència cinematogràfica perfecta.

Abans de cada llargmetratge, els espectadors podran gaudir d'una selecció musical a càrrec de l'iCat, seguida de curtmetratges del festival FILMETS i de la Convocatòria Nou Talent, que destaca els treballs de cineastes novells i estudiants recentment graduats. També es presentarà Talent+, una mostra dels millors curtmetratges recents de directors consolidats.

'Cinema Lliure a la Platja' es distingeix per oferir pel·lícules que han destacat en festivals de cinema internacionals, amb un focus especial en obres realitzades per dones, mantenint una programació inclusiva i accessible per a tots els públics

'Cinema Lliure a la Platja' es distingeix per oferir pel·lícules que han destacat en festivals de cinema internacionals, amb un focus especial en obres realitzades per dones, mantenint una programació inclusiva i accessible per a tots els públics. El festival també organitza sessions familiars perquè els més petits també puguin gaudir del cinema a la brisa marina.

Més que un simple esdeveniment de projecció de films, el festival "Cinema Lliure a la Platja" s'ha convertit en un punt de trobada comunitari que celebra la màgia del cinema en un entorn incomparable.

Aquesta cita cultural és ja una parada obligatòria per als amants del cinema i de l'estiu. Aquesta és una oportunitat única de viure el cinema d'una manera diferent, envoltats pel so de les ones i la brisa marina.

 

Divendres 19 de juliol
Platja de Llevant ( a l'alçada de la Plaça de les CCAA) 22.00 hores
Llargmetratge: 20.000 especies de abejas (Espanya) 
Curtmetratge: Llençols (Mallorca, Nou Talent) 

Divendres 26 de juliol
Platja de Ponent ( alçada Club Nàutic) 22.00 hores
Llargmetratge: Robot Dreams (Animació Espanya - Sessió Familiar) 
Curtmetratge: Lifetime (Tarragona, Nou Talent)

Document Actions