Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Clémence de Forceville i Benedict Klöckner, grans virtuosos internacionals, actuen aquest diumenge a la Torre Vella, en el marc del V Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou

dijous 18 agost 2022

Aquest concert, amb l’acompanyament al piano de Melani Mestre, és el darrer de la programació del Festival Internacional, dins de la programació de l'Agenda d'Estiu 2022, de la regidoria de Cultura i Festes. L'entrada és lliure i gratuïta

 

La Torre Vella acull aquest proper diumenge, dia 21 d’agost, a les 20.30 h, el concert sota el títol de “Grans Virtuosos Internacionals”, el darrer del Vè Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. L’actuació anirà a càrrec de Clémence de Forceville, violí, concertí solista de l'Orquestra de Cambra de París; i Benedict Klöckner, violoncel, solista de la Filharmònica de Berlín.

El programa està dedicat al món "GYPSY", dins del repertori de música clàssica per a violí i violoncel, i al fet que per tocar aquesta música es requereix un gran virtuosisme. També cal tenir en compte que tant Clémence de Forceville com Benedict Klöckner són dos dels més grans intèrprets de l’actualitat, amb carreres internacionals de primer nivell.

El repertori inclourà les següents peces: “Mazurka” op.10 n. 1, per a violí i piano, d’Eugene Ysaye; “Gypsy Trio” en Sol Major n. 39, per a violí, violoncel i piano, de Franz Joseph Haydn; “Passacaglia”, per a violí i violoncel, de Georg Friedrich Haendel i Johan Halvorsen; “Rapsòdia Hongaresa” per a violoncel i piano, de David Poper; i “Trio n.4 en Mi menor-Dumbky”, per a violí, violoncel i piano, d’Antonin Dvorak. Melani Mestre farà l’acompanyament, al piano.

Un dels atractius del concert és el fet que els intèrprets porten dos dels millors instruments - i més valuosos- que existeixen al món: un violí Lorenzo Storioni, de 1777, i un violoncel Francesco Ruggieri, de 1695. Aquestes dues peces tenen un gran valor històric i es troben en un molt bon estat de conservació.

 

Galeria d'imatges

MELANI MESTRE.jpg
Torre Vella Salou.jpg

Document Actions