Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença el casal Club Xic's amb un total de 218 nens inscrits

dimarts 01 juliol 2014

Dos-cents divuit nens i nenes de Salou i 12 monitors han començat avui les activitats d’estiu als casal municipals 

L’Ajuntament de Salou, a través de les regidories d’Infància ha organitzat el ja tradicional casals d’estiu que avui comença amb una elevada participació per a aquesta primera quinzena a la que s’aniran adherint aquells nens i famílies que en vulguin gaudir del programa i activitats durant les properes setmanes. 
El Casal Xic’s està gestionat per la Fundació Pere Tarrés que compta amb més de 50 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. “Es tracta d’un Casal amb un programa molt complert”, ha explicat la regidora d’Infància Julia Gómez que ha afegit que “La Fundació Pere Tarres té  una amplia experiència pel que fa a l’educació i les activitats infantils en l`àmbit del lleure, treballant amb una infància molt diversa, i això és un valor afegit que oferim a les famílies”.  Recentment, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va signar el contracte amb Josep Oriol de la Fundació Pere Tarrés per gestionar aquesta activitat. 
 
El programa s’inicia a les 7,30 del matí en horari d’acollida i finalitza a les 15 hores després del servei de menjador; fent possible d’aquesta manera una conciliació entre vida familiar i laboral per a molts pares.Els inscrits realitzen les activitats a l’escola Europa i es basen en tallers, gimncanes, jocs… tot plegat adreçat a potenciar l’autonomia personal; a més d’acceptar, comprendre i apropar-se als companys; fomentar el respecte per l’entorn que els envolta; crear consciència de reciclatge i conservació del medi ambient i potenciar la vivència de diversos valors, entre d’altres aspectes.

El Club Xic's: dinamitzar la infància de Salou


El Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos,  excursions, teatre, amb tallers i festes a l’escola, la poliesportiu, a l’Envelat. Per tal de fer-se soci del Club Xic’s, cal dirigir-se a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, i omplir un petit formulari.

Galeria d'imatges

HOme_club_xics.jpg
P1030951.JPG

Document Actions