Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença el curs d'agents interins per reforçar la Policia Local de Salou

dijous 11 abril 2024

Salou ha posat en marxa un curs de formació destinat als agents interins que se sumaran a les forces de policia local de diversos municipis durant l'estiu, inclosos els 16 professionals que prestaran servei en aquesta ciutat de la Costa Daurada, integrant-se a la plantilla de la Policia Local de Salou.

Durant l'acte de benvinguda, l'alcalde Pere Granados, acompanyat per l'inspector José Luis Gargallo, cap de la Policia Local, ha destacat davant dels futurs agents la rellevància social de la seva tasca, emfatitzant la seva proximitat i confiança amb els ciutadans. Malgrat que la responsabilitat de la seguretat ciutadana recau, principalment, sobre els Mossos d’Esquadra, Granados ha subratllat el paper clau que juga la Policia Local en aquest àmbit.

Granados ha animat els alumnes a exercir la seva funció amb una profunda vocació de servei, un cop completat el curs, actuant com a autoritats al servei dels ciutadans, respectant i fent respectar la llei, sempre conscients de les altes expectatives de la comunitat.

Pere Granados ha destacat davant dels futurs agents la rellevància social de la seva tasca, emfatitzant la seva proximitat i confiança amb els ciutadans

D'altra banda, la sotsdirectora general de Formació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto, ha lloat els alumnes per triar aquesta carrera professional. Ha assenyalat l'ofici de policia com una professió vocacional que "us omplirà completament si us hi dediqueu de cor".

Curto ha recalcat la importància de triar adequadament els models a seguir en aquest estadi de la seva carrera, amb l'objectiu últim de servir la comunitat i garantir-ne la seguretat.

Begoña Curto ha assenyalat l'ofici de policia com una professió vocacional que "us omplirà completament si us hi dediqueu de cor"

Sebastià Domínguez, regidor de Seguretat Ciutadana de Salou, ha exhortat els participants a aprofitar al màxim el curs i, posteriorment, a demostrar, en la pràctica, les seves habilitats com a policies propers, responsables i professionals.

Cal recordar que el procés de selecció es va dur a terme mitjançant un sistema de concurs-oposició obert. A més, es va posar especial èmfasi en l'objectiu d'equilibrar la representació de dones i homes dins les plantilles policials, reservant 5 places, específicament, per a candidates femenines.

Galeria d'imatges

granados_poli1.jpg

Document Actions