Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença el període de preinscripció als centres educatius de primària i secundària de Salou

divendres 20 març 2009

El proper dilluns 23 de març comença el període de preinscripció als centres educatius de primària i secundària de Salou. La data límit per presentar les sol·licituds, als mateixos centres o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), serà el 3 d'abril.

En aquests moments hi ha al municipi 4 centres d'infantil i primària públics (CEIP Europa, CEIP Santa Maria del Mar, CEIP Salou i CEIP Salou II, que ara ocupa uns mòduls prefabricats al CEIP Salou i que es traslladarà a les noves instal·lacions ubicades al carrer Maria Castillo, a partir de la Setmana Santa. Les preinscripcions es poden fer ja, però, en el nou edifici); i dos instituts de secundària (l'IES Jaume I i l'IES Marta Mata). A aquesta oferta educativa, cal afegir-hi l'Escola Elisabeth, que és privada concertada.

Cal recordar, a més, que en el darrer ple municipal del mes de febrer es va aprovar la cessió al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya del solar municipal ubicat a la zona de Cap Salou, en concret, al C/ Camí de Pla de Maset, amb la finalitat de construir-hi el nou centre de 2 línies (3-16 anys).

El termini per presentar les preinscripcions a les llars d'infants, en canvi, s'iniciarà el 4 de maig i finalitzarà el 15 de maig. A hores d'ara, n'hi ha 3 llars (la Balena Blava, que és municipal; i la Judovic i Nou Esplai, que són privades). L'anomenada 'Cavallet de Mar' que en aquests moments s'està construint al carrer Domènec Sugrañes i Gras i que també és municipal, estarà en funcionament el proper curs, que començarà el mes setembre.

Document Actions