Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença el període de preinscripcions per a l'Escola Oficial d'Idiomes i per a l'Escola Municipal de Música

dimecres 29 agost 2007

El període de preinscripcions per a l'Escola Oficial d'Idiomes de Salou (EOI) començarà el proper 4 de setembre i es perllongarà fins al 7 de setembre a l'oficina del Teatre Auditori de Salou (TAS), en horari de 10 a 14 hores. Posteriorment, tindran lloc les proves de selecció (el 10 de setembre) i les matriculacions (del 18 al 28 de setembre).
Recordem que en aquests moments s'estan enllestint les obres de condicionament de les dependències municipals que acolliran provisionalment aquest centre públic d'ensenyament. Aquestes dependències estan ubicades a la planta baixa de l'edifici consistorial, tenen una superfície aproximada de 450 metres quadrats i contindran tres aules de 50 metres quadrats cadascuna, amb capacitat per a una trentena d'alumnes; una aula de gairebé 70 metres quadrats destinada al laboratori d'idiomes i a la biblioteca; dos despatxos, una sala de professors i una altra d'administració, una recepció i serveis.
En aquest espai s'impartiran cursos inicials d'anglès i francès en règim ordinari (1er i 2n curs durant l'any acadèmic 2007-2008) i cursos monogràfics de rus.
L'EOI de Salou serà la primera de la demarcació que es posarà en funcionament en un municipi que no és capital de comarca.
El període de preinscripcions per a l'Escola Municipal de Música (EMMS) també s'iniciarà el proper 4 de setembre, però finalitzarà el 5 de setembre. En aquest cas, els interessats podran matricular-s'hi entre el 7 i el 10 de setembre. L'oferta de l'EMMS inclou cursos de grau elemental de llenguatge musical, cant coral i instrument; cursos de grau mitjà de primer cicle (1er i 2n curs) de llenguatge musical, cant coral, instrument, cambra o conjunt instrumental i assignatures optatives; i cursos per a adults i alumnes que hagin acabat el 1r cicle de grau mitjà de règim lliure de llengutatge musical, instrument, orquestra i/o optatives.
Les especialitats que s'imparteixen són clarinet, flauta travessera, guitarra, llenguatge musical, percussió, piano, saxo, violí i violoncel.
A partir dels 4 anys, d'altra banda, els infants poden adquirir coneixements inicials de música al mateix centre.
L'escola també disposa d'una aula de música moderna, on s'ensenya piano jazz, improvisació i combo.

Document Actions