Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença l’Escola Esportiva d’Estiu i activitats d'esport 2014 amb 216 nens inscrits

dilluns 30 juny 2014

Avui ha començat la ja tradicional Escola d’Estiu amb un elevat grau de participació. En total, 216 nens estan assistint a les activitats propostes des de la regidoria d’Esports per aquest estiu 2014. L’Escola Esportiva d’Estiu arriba a la XXIV edició i tindrà lloc des d’avui 30 de juny  al 29 d’agost. Les activitats es realitzen al Pavelló Municipal d’Esports però també tindran altres escenaris com l’Escola Europa o la Piscina Municipal de Salou.
Pel regidor d’Esports, Felip Ortiz, en aquesta nova edició “els nens/es podran gaudir d’un programa que hem intentat fos molt complert i variat,  que a més de fomentar l’esport i les activitats a l’aire lliure, els hi donarà la possibilitat de gaudir de les seves vacances d’una manera divertida i conèixer altres nens de la seva edat” i ha detallat que “el nostre objectiu és el foment del lleure així com crear espais de coneixement mutu i de convivència on l’esport impliqui en la cohesió de la nostra societat”. 
L’escola d’iniciació esportiva ha començat avui amb un total de 124 nens nascuts els anys 2004 al 2010 (P3 fins a quart de primària) on realitzaran jocs, recreació, treball psicomotriu, coordinació motora, piscina, jocs pre-esportius i recreatius, etc. 
També comença avui amb un total de 15 nens/es l’Escola Esportiva Multijoc,  adreçat als nascuts entre 1999 i 2003 (des de 5è de primària fins a 3er d’ESO). Durant el termini del Casal, els infants realitzaran jocs d’iniciació esportiva, jocs tradicionals, piscina, activitats a l’aire lliure, sortides en bici, orientació, senderisme, kayak, gimcanes. L’objectiu és desenvolupar habilitats motrius, fomentar el respecte entre companys i a la natura, conèixer l’entorn proper, tant terrestre com aquàtic. Entre les activitats que es contemplen per als més joves, també hi ha la vela, el windsurfing o el basquetbol.
D’altra banda, la piscina acollirà diferents cursos d’activitats aquàtiques amb monitoratge  i cursos de natació adaptats a cada edat.  En total són 70 nens apuntats fins el moment en els diferents nivells de natació.  Els interessats ens apuntar-se en les següents quinzenes de l’Escola Esporitva poden adreçar-se a la Regidoria d’Esports, al Pavelló Municipal d’Esports.   D’altra banda, demà començarà el Club Infantil de Platja (de l’1 de juliol fins al 31 d’agost) i les classes dirigides de la zona esportiva de platja de caràcter gratuït. 

Galeria d'imatges

escola_estiu_home.jpg
P1030945.JPG

Document Actions