Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença la campanya: ‘A Salou, fes que bategui el comerç local’

Es sortejaran nits d’hotel, sopars i invitacions per l’Aquum Spa&Wellness entre els clients de botigues i restaurants de Salou

dimarts 15 gener 2013

Comença la campanya per promoure el comerç local de Salou amb motiu del proper Dia dels Enamorats sota el eslògan ‘A Salou, fes que bategui el comerç local'. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Associació Comerciants i Empresaris de Salou que compta amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament que pretén potenciar el comerç local durant tot l'any.

El 12 de febrer se sortejaran 17 sopars per a dos persones, invitacions a l'Aquum de La Pineda, una nit d'hotel a l'Estival Park a mitja pensió i accés a l'Spa Aquum per a dues persones.

Els bars-restaurants que s'han volgut afegir a la convocatòria promocional són: la Taverna Lizarran, el restaurant Poc a Poc, el restaurant argentí  L'Estació, el restaurant Petit Racó, el Daba, el restaurant Cheers Salou, el Bar restaurant La Taverna, La Venus de Pepe, Cerveceria Camelot, café restaurant Sunset, El Duende, La Finezza, La Tagliatella, La Spezia, Flash Bar restaurant, Bandarra i La Rambla.

Per poder participar les botigues adherides a l'Associació disposaran d'unes butlletes per entregar als seus clients per cada acció de compra, aquestes s'hauran d'omplir amb les  dades personals i dipositar-les a una urna al mateix establiment.

L’Associació juntament amb la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de Salou,  s'està confeccionant la promoció del comerç del municipi durant l'any 2013,  tenint en compte dues vessants promocionals.  Per un costat, s’ofereixen premis directes al comprador a través de petites campanyes i per l'altra banda amb es presenten ofertes especials  i descomptes molt atractius a les fires, com la Fira Fora Stocks d'hivern i d'estiu; la fira Music & Shopping per Sant Joan; Gastrotour i el Circuit del Calamar per promoure la restauració, entre d'altres. La regidora de Comerç, Reyes Pino ha explicat que “l’Associació de Comerciants juntament amb l’administració hem de treballar de manera conjunta per tal d’impulsar noves idees que promoguin i potenciïn el nostre comerç” i ha afegit que “hem de treballar per reinverntar-nos i ajudar-nos entre nosaltres per tal de continuar dinamitzant el comerç de Salou i atreure clients”.


Cistella de Nadal

El passat dijous es va fer el sorteig de la cistella de Nadal que  l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Salou, 365 Dies, rifava per la campanya Compratour 2012, valorada en aproximadament 3000 euros. El sorteig de la cistella és una de les accions promocionals de la campanya de dinamització que ha promogut aquest Nadal el comerç salouenc en col.laboració amb l’Ajuntament.  La regidora, Reyes Pino i la representant de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou van lliurar el premi a la guanyadora del Sorteig.

Per a confeccionar aquesta cistella cada establiment associat i que s’ha adherit a la promoció ha fet la donació d'un obsequi per valor entre 20 i 30 euros. Un total de 100 regals que la guanyadora del sorteig, la salouenca Ana Belén Arranz, podrà passar a buscar per cadascun dels establiments

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

premi.jpg
premi.jpg

Document Actions