Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença la fira turística més important de Rússia

Fins dissabte té lloc a Moscou la fira turística MITT

dimecres 20 març 2013

Des d'avui i fins dissabte, té lloc a Moscou la fira turística MITT amb gran presència de professionals i destinacions. La importància que està tenint aquest turisme en la demarcació de la Costa Daurada i l'increment que s'està produint de turistes, tant russos com dels països de l'antiga Unió Soviètica, ha fet que l'assistència sigui imprescindible.

La presència dels municipis de Cambrils, Salou, Reus i Vila-seca, amb altres Patronats de Turisme de la Costa Daurada ha estat en format corner sota el paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i de l'Agència Catalana de Turisme, compartint mostrador també amb PortAventura.

El format professional de la fira i la gran afluència d'agents de viatges, més la participació de tots els tour operadors, fan que els contactes i les peticions d'informació de l'oferta empresarial i els productes turístics siguin constants.

En les reunions mantingudes amb alguns dels principals operadors turístics russos per part dels representants dels Patronats de l'aliança presents a la fira, s'ha confirmat que les previsions d'ocupació de la propera temporada són positives i continuen en la línia de creixement dels darrers anys.

El protagonisme de Catalunya en aquesta edició de la fira, és encara més significatiu perquè coincideix amb el 20è aniversari del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Moscou.

Galeria d'imatges

.jpg
.jpg

Document Actions