Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença la novena edició del curs de formació d’interins de Policia Local a la comissaria de Salou

Un total de 14 agents de Salou faran un mes d’aprenentatge intensiu per poder treballar al servei del ciutadà reforçant la seguretat durant els mesos estivals

dilluns 11 abril 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb l’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto Del Hierro, i la cap de la secció de Formació Bàsica de l’Escola de Policies de Catalunya, Imma Molas, han donat aquest matí la benvinguda als 14 nous policies interins que comencen la formació a Salou, un cop superades les respectives proves.


El curs té una durada de 120 hores; comença avui 11 d’abril i finalitza el proper 6  de maig, amb unes pràctiques intensives, com ha explicat Gargallo, “duran a terme accions com ara la regulació del trànsit; fer un seguiment del compliment de les ordenances; qüestions assistencials o d’informació”; és a dir, les tasques pròpies del policia quan arriba la temporada alta. En canvi, els interins no podran dur a terme tasques de policia judicial o d’atestats, unes funcions que queden relegades per llei als agents de carrera.


Cal destacar que aquest curs de l’Escola de Policies de Catalunya, el novè que té lloc a Salou, és l’únic que es fa de manera descentralitzada durant el primer semestre de l’any. Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat el conjunt d’agents per haver superat les proves i haver obtingut una plaça. “Sense cap mena de dubte esteu molt ben preparats perquè aquí a Salou van ser més de 475 agents els que van optar a una de les 14 places i avui, finalment, comenceu la formació”, ha explicat. Granados, els ha encoratjat a fer bé la feina “donat que la seguretat és un servei fonamental, i des del Consistori és fa un gran esforç per continuar reforçant la seguretat ciutadana donat que per nosaltres és una prioritat”.
Els futurs agents seleccionats començaran a treballar treballar durant el mes de maig i fins al mes d’octubre en el dispositiu que s’estipula anualment com a reforç dels 78 agents fixes dels que consta la plantilla de la Policia Local de Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa2.JPG
premsa.JPG

Document Actions