Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença la ruta gastronòmica Rally de Tapes

dimecres 21 octubre 2015

Del 22 a l’1 de Novembre 51 establiments oferiran les seves millors tapes al públic visitant, coincidint la campanya d’aquest primer cap de setmana amb el RallyRACC

 

Aquest matí, els participants en el Rally de Tapes de Salou s’han fet la ja tradicional foto de família. L’acte també ha servit per a fer entrega del material gràfic i de les urnes als més de 50 establiments participants de la campanya de dinamització dels bars i restaurants del municipi. El ‘Rally de Tapes-Salou’ es consolida així com una ruta gastronòmica amb una oferta de gran qualitat pel municipi.

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Salou que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi, i que compta amb el patrocini de cervesa San Miguel i la col·laboració de Vermouth Yzaguirre, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda, el Club Xic’s de Salou i el Rally Racc.

Recordar que aquest circuit ‘Rally de Tapes per Salou’ que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou, se celebrarà del dijous 22 d’octubre al diumenge 1 de novembre i coincideix amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada per, així, aprofitar les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments.

Per només 2,5 euros amb beguda inclosa, els participants podran degustar exquisides tapes. Es poden consultar totes les degustacions a través del desplegable o de la pàgina web de l’esdeveniment: www.rallydetapes.com

Remarcar que al finalitzar el ‘Rally de Tapes per Salou’ es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofert. Els tercer, segon i primer premi es lliuraran en un acte posterior al consistori on es farà entrega de la placa acreditativa als tres establiments vencedors.

A més, per segon any consecutiu, tindrà lloc el ‘Mini Rally’, amb la col·laboració especial del Club Xic’s de Salou. Es tracta d’una ruta paral·lela per a nens en què els establiments participants també tenen l’opció d’oferir una degustació adaptada als paladars dels més petits de la casa.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1200627.JPG

Document Actions