Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença un cicle de xerrades i tallers per a la salut al Centre Cívic de Salou

dijous 25 octubre 2007

L'Ajuntament de Salou ha organitzat diverses xerrades i tallers sobre temes relacionats amb la salut, a càrrec d'experts en la matèria. 'Aquests professionals tractaran qüestions que afecten la vida de moltes persones i les seves explicacions serviran als assistents per resoldre els seus dubtes o ampliar els seus coneixements al respecte', ha explicat la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier.

Totes les sessions tindran lloc a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou, situat al carrer Advocat Gallego, a les 17.30 hores. La primera, prevista per ahir, 24 d'octubre, va consistir en la presentació del llibre 'Conviure amb la depressió' i un col·loqui posterior, a càrrec del seu autor, el periodista Fidel Masreal. Masreal, que actualment és redactor d'«Els matins» de TV3, ha escrit aquest llibre després d'haver vist com la seva mare lluitava contra la depressió i constatar la manca de suport als familiars dels malalts de depressió. Per fer-ho, a més d'entrevistar-se amb nombrosos psiquiatres, psicòlegs i altres professionals, va parlar amb moltes persones que han patit aquest trastorn o han conviscut amb malalts, i que ofereixen testimonis sincers i colpidors.

La segona duu per títol 'Caminem. Vols venir a caminar amb el CAP'' i serà impartida el 6 de novembre per Enriqueta Lorente, infermera del Centre d'Assistència Primària (CAP) de Salou.

Justament una setmana després, el 13 de novembre, la doctora Palacios i la infermera del CAP abans esmentada, parlaran dels beneficis de l'exercici físic, com a forma de millorar la qualitat de vida.

El dimarts següent, el 20 de novembre, Al-Anon, una entitat nascuda amb el propòsit d'ajudar els familiars i amics de les persones alcohòliques, s'encarregarà d'explicar com l'alcoholisme pot separar una família.
En l'última xerrada programada, el doctor Fontova, especialista en Reumatologia de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, tractarà el 29 de novembre sobre la fibromiàlgia i la manera de conviure amb aquesta malaltia.

Document Actions