Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença un nou cicle de xerrades i tallers per a la salut al Centre Cívic de Salou

dimarts 29 gener 2008

La Regidoria de Benestar Social i Salut, encapçalada per Martina Fourrier, ha organitzat un nou cicle de xerrades i tallers sobre temes relacionats amb la salut, a càrrec d'experts en la matèria. Aquest nou cicle començarà avui dimarts, amb una sessió titulada 'L'alletament matern. Una font de beneficis'. Aquesta conferència, com les altres dues que s'han programat, tindrà lloc a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic. La d'aquest 29 de gener serà impartida per Ana Marín, del Servei de Pediatria del Centre d'Assistència Primària de Salou (CAP), a les 15.15 hores.

La propera xerrada, en canvi, està prevista per al 12 de febrer, a les 17.00 hores. En aquest cas, durà per títol 'Alimentació saludable. Què i com mengem', i serà dirigida per Montserrat Gens, doctora de Medicina Familiar i comunitària de l'EAP de Salou, amb màster en nutrició.

Un tema diferent es tractarà en l'última sessió programada: la diabetes mellitus. El metge internista de l'EAP Salou i membre de l'Associació de Diabètics de Tarragona, Albert Pagès ensenyarà als assistents com es pot conviure amb aquesta malaltia, el dia 21 de febrer a les 17 hores.

Amb aquest nou cicle de xerrades i tallers per a la salut, la regidora Martina Fourrier vol que els ciutadans tinguin l'oportunitat de sentir les explicacions de professionals que parlaran de qüestions que afecten la vida del moltes persones i d'aclarir, així, els seus possibles dubtes o ampliar els seus coneixements.

Document Actions