Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença un nou Pla d’Ocupació per a 18 persones

divendres 30 desembre 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán, i la regidora de Serveis i Manteniment, Ma José Rodriguez, han donat avui la benvinguda a les 18 persones que s’han incorporat a nou Pla d’Ocupació i que gaudeixen d’un contracte que tindrà una durada de 6 mesos.

Les feines d’aquest nou pla promogut per l’Ajuntament, contemplen la neteja i el manteniment de zones forestals i periurbanes de Salou, hi és subvencionat pel Servei d’Ocupació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu, amb col·laboració de l’Ajuntament. La gestió de tot el pla el durà a terme el Departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou.

Aquestes persones realitzaran el 70% de la jornada laboral i dedicaran una part de les hores d’aquest Pla a la formació en diferents matèries per afavorir la seva inserció laboral.  Es tracta d’un pla que  s’adreça a persones en situació d’atur i especialment de llarga durada.

L’alcalde de Salou ha destacat que “una de les prioritats d’aquest govern és fomentar l’ocupació amb polítiques actives, i aplicant programes i mesures que ofereixin feina a persones que més ho necessiten”. En aquest sentit afegia que “a més dels plans d’ocupació que desenvolupem des de l’Ajuntament, estratègicament hem d’apostar per realitzar i fomentar inversions potents que generin nous negocis i creïn nous llocs de treball”. També recordava que aquests plans “són una oportunitat per a la qualificació i la reinserció laboral”.

Galeria d'imatges

Pla_ocupaci_2011-2012.JPG
Pla_ocupaci_2011-2012-1.JPG

Document Actions