Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comença un nou pla d’Ocupació per a 46 persones

El Pla que tindrà una durada de 6 mesos s’afegeix a les anteriors 129 persones que han participat en mesos anteriors

dilluns 16 maig 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán, han donat avui la benvinguda a les  més 46 persones que han iniciat avui un nou Pla Ocupacional que tindrà una durada de 6 mesos.

D’aquestes 46 persones, 25 seran treballadors forestals que mantindran zones urbanes i forestals de la ciutat. Un total de 15 persones realitzaran tasques de reparació i manteniment d’equipaments i edificis municipals. A més a més, dos persones implementaran l’administració electrònica en el municipi i tres persones més desenvoluparan la seva feina com a educadors mediambientals.  Per últim, una persona treballarà en el servei d’atenció per a la millora de la vida laboral i familiar i la prevenció de la violència de gènere.

Aquestes persones realitzaran el 70% de la jornada laboral i dedicaran una part de les hores d’aquest Pla a la formació en diferents matèries per afavorir la seva inserció laboral.  Aquestes 46 persones es sumen a les 129 persones respectivament que han format part dels darrers plans ocupacionals que van treballar

Es tracta d’un pla que  s’adreça a persones en situació d’atur i especialment de llarga durada. En aquest sentit, l’Ajuntament de Salou col•labora activament amb el Servei d’Ocupació Català i impulsa diferents plans.  Les persones contractades a través d’aquest tipus de plans per l’Ajuntament desenvolupen el seu treball en els àmbits de les Tecnologies de la Informació i Comunicació, al de Medi Ambient i Estalvi Energètic, i en la Rehabilitació d’Edificis i Equipaments Municipals.

L’alcalde de Salou ha destacat que “evidentment és prioritari treballar per fomentar l’ocupació de la gent del nostre municipi donat que és una problemàtica que ens preocupa i molt” i ha afegit que “a més dels plans d’ocupació que desenvolupem des de l’Ajuntament, estratègicament hem d’apostar per realitzar i fomentar inversions potents que generin nous negocis i conseqüentment més ocupació”.


Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions