Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen els preparatius per al IV Triatló de Salou

divendres 08 maig 2009

El proper 7 de juny es durà a terme la 4a edició del Triatló de Salou amb uns recorreguts de 750m de natació, 20 Km de ciclisme i 5Km de cursa a peu.

Enguany l'organització ha optat per modificar la ubicació del parc de bicicletes i de la sortida i arribada així com part del recorregut per tal de poder absorbir el gran creixement experimentat per la prova en els darrers anys. De fet la inscripció es tancarà amb la xifra de 1000 participants, que són més del triple que en la primera edició de 2006.

El recorregut de natació transcorrerà per la platja al costat de l'espigó del port, els 20Km de ciclisme aniran des de Salou fins a la carretera de La Pineda, passant per l'autovia de Tarragona, i finalment, la cursa a peu es disputarà pel passeig de Jaume I.

Els triatletes populars correran al costat dels millors especialistes catalans com el guanyador de les tres edicions anteriors, el manresà Xavier Llobet. La combinació de veritables especialistes experimentats amb esportistes que encaren una prova de triatló per primer cop és sempre un dels trets característics del Triatló de Salou.

Per participar només cal ser capaç de recórrer les distàncies establertes en dues hores i quart, que és un temps a l'abast de qualsevol esportista aficionat. La bicicleta pot ser de qualsevol tipus i tan sols cal portar el casc reglamentari.

La prova, organitzada amb el suport de l'Ajuntament de Salou ja té obertes les inscripcions online i té disponible tota la informació de la prova i consells molt útils per a principiants els quals es poden consultar a www.triatlodesalou.com

Document Actions