Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen els treballs d’ampliació de la vorera de la Via Roma

dilluns 17 octubre 2016

En acabar aquestes obres també es pavimentarà tot el carrer fins a la plaça Francesc Macià. En total es destinen 180.000 euros

 

Salou disposa d’una extensa xarxa viària urbana que, evidentment, es va malmetent amb el pas del temps i de l’ús i que precisa de continuades actuacions de manteniment de les voreres consistents amb la renovació total del seu paviment o bé de la reparació puntual de clots, substitució de panots defectuosos o trencats i adequació de vorades. Aquesta darrera setmana s’han iniciat els treballs de millora de la vorera sud de la Via Roma en el tram comprès entre la Plaça Francesc Macià i el C/ Tarragona on no hi ha altra solució que la de procedir a la total renovació del seu paviment. Els treballs, a més, també afectaran els dos carrils de circulació que es reduiran ja que la nova vorada s’ampliarà i es milloraran les condicions d’accessibilitat d’aquest tram. El vial quedarà amb dos carrils de circulació de 3.50 m d’amplada, una franja d’aparcament de 2,00 m i la resta, aproximadament 2,55 m de la nova vorera.

El pressupost d'execució per contracte d'aquestes obres, ascendeix a  59.815,13 € i tenen un termini màxim de tres mesos de duració.

 

Asfaltat de la zona

Un cop es finalitzin aquests treballs es procedirà a la renovació del paviment de la calçada de la plaça Francesc Macià i de la Via roma, ja que aquests s'han anat deteriorant al llarg dels anys i es procedirà- amb aquestes obres- a la renovació de la capa de trànsit. Les darreres actuacions en aquest àmbit es van dur a terme amb motiu de l’ordenació de la plaça, construcció de la font ornamental i la urbanització d’aquest sector, ja fa més de 15 anys.  

La reparació comprendrà el tram que va des de la Plaça Francesc Macià i del tram de Via roma entre aquesta plaça i l’autovia de Reus, dins del casc urbà de Salou. La superfície total d'aquesta actuació arriba als quasi 3.000 metres quadrats i tindrà un termini d’execució d’un mes a partir de l’adjudicació de les obres i comptarà amb un pressupost per contracte de 119.170,96€.

Galeria d'imatges

viaroma.jpg
P1290465.JPG
P1290468.JPG

Document Actions