Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen els treballs previs per les obres de l'avinguda Carles Buïgas

divendres 10 novembre 2023

Aquesta setmana han començat els treballs previs per a la segona fase de les obres - finançades pels Fons Next Generation - previstes a l'avinguda Carles Buïgas de Salou. Els preparatius inclouen l'execució de prospeccions, detecció i la comprovació de serveis existents, a més de la col·locació d'avisos per a la prohibició d'aparcament en les zones afectades.

Els canvis en el trànsit ja són perceptibles. El transport regular de viatgers, operat per l'empresa PLANA, ja ha començat a utilitzar l'itinerari alternatiu. Es preveu que el transport discrecional escolar també comenci a fer servir aquest itinerari a mitjans de la setmana vinent.

El pròxim dimecres 15 de novembre, es realitzarà el tall efectiu de l'avinguda Carles Buïgas a la circulació de vehicles, en l'interval comprès entre el carrer Murillo i el carrer Priorat. Aquest tall continuarà fins divendres al 17 de novembre, estenent-se a la resta del carrer fins a Torremolinos, per permetre la realització de treballs de tala selectiva d'arbres. Un cop finalitzin aquests treballs, es reobrirà el trànsit en aquesta última secció.

El proper dimecres 15 de novembre, es realitzarà el tall efectiu de l'avinguda Carles Buïgas a la circulació de vehicles, en l'interval comprès entre el carrer Murillo i el carrer Priorat. Aquest tall continuarà fins al divendres 17 de novembre, estenent-se a la resta del carrer fins a Torremolinos

Durant la setmana del 20 al 24 de novembre, els treballs continuaran entre els carrers Murillo i Priorat. En aquest període, s'acabarà de delimitar i protegir el perímetre de l'obra. Es condicionarà una zona de 2 metres d'amplada en cada vorera per al pas de vianants.

La rotonda de la cruïlla entre els carrers Murillo, Amposta i Montblanc continuarà en funcionament. A l'inici del tram de Carles Buïgas afectat en la fase 1, s'executaran treballs per reforçar el sistema de drenatge, augmentant així la capacitat de captació de l'escorrentiu superficial en episodis de pluja.

L'Ajuntament de Salou demana comprensió i paciència a la ciutadania durant aquestes obres, que tenen com a finalitat millorar la infraestructura i la seguretat de la zona.

Document Actions