Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les inscripcions per al Casal d'Estiu de Salou

dimarts 20 maig 2008

Ja ha començat el període d'inscripcions per al Casal d'Estiu, que organitza la Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Salou. Tots aquells pares o tutors que vulguin apuntar-hi els seus fills -d'entre 3 i 12 anys-, ho poden fer fins al 30 de maig al Dofí Màgic, situat al carrer València, dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12.30 hores (telèfon 977 35 06 14).

L'oferta d'activitats de lleure que es posa a disposició dels infants en horari de matí i/o tarda en diferents torns de l'1 de juliol al 5 de setembre és 'molt atractiva', explica la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier, tot precisant que inclou jocs en equip per fomentar la cohesió grupal i generar vincles basats en l'autoestima; tallers de teatre i dansa perquè els nens aprenguin tècniques d'expressió i dramatització; conta contes perquè es relaxin i es diverteixin entrant en un món de fantasia; sortides i excursions; i piscina. A banda d'això, hi ha previstes unes colònies a càrrec del Grup Esplai de Salou al Pirineu català, de l'1 al 10 de setembre (per més informació trucar al telèfon 686 48 88 89.

Fourrier destaca que enguany el casal arriba amb 'aires renovats'. En aquest sentit, anuncia: 'Algunes de les activitats especials que es faran aquest estiu, perquè els infants puguin gaudir de noves sensacions consistiran en què coneguin el món dels gossos i sàpiguin quines són les responsabilitats que comporta tenir animals; i que aprenguin què és el foc amb l'ajuda dels diables que aniran al casal'.

El preu de les activitats per quinzena és de 50 euros en torn de matí o tarda; 23 euros en el cas de voler un cangur també de matí o tarda; i 42 euros, si s'escull el servei de menjador.

Document Actions