Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les inscripcions per al Dofí Màgic i L'Espai Jove

dimarts 25 setembre 2007

Des d'ahir i fins al 28 de setembre, els joves que es van apuntar el curs anterior al Centre de Lleure Infantil Dofí Màgic-L'Espai Jove poden tornar a fer-ho aquest 2007-2008. La resta de nens i adolescents del municipi hauran d'esperar fins a l'1 d'octubre per inscriure's. Per a ells, el termini finalitzarà l'11 d'octubre. Per als uns i per als altres l'horari de secretaria, al carrer València 26, serà de dilluns a divendres de 17 a 19 hores.
El Centre de Lleure Infantil El Dofí Màgic i L'Espai Jove, juntament amb L'Espai Família, són programes que formen part del Centre Obert, un equipament educatiu que l'Ajuntament de Salou ofereix a totes les famílies del municipi per reforçar la seva tasca educadora. La idea és que aquest equipament esdevingui un espai de referència per als infants i joves, que poden trobar aquí activitats d'educació social, d'oci i de dinamització comunitària.
En concret, al Dofí Màgic, els infants d'entre 3 i 11 anys tenen al seu abast a les tardes ludoteca, psicomotricitat, hora del conte, informàtica, tallers, repàs escolar, esport i teatre, a més de festes, excursions i celebracions de diverses tradicions.
A L'Espai Jove, en canvi, els nois i noies de 12 a 16 anys tenen l'oportunitat de conèixer joves d'altres poblacions participant en el projecte Intercanvi@Jovesenlínia; apendre informàtica, jugar a ping-pong i a futbolí, fer teatre i tallers i fer els deures amb l'ajuda dels monitors.
Durant el curs 2006-2007, es van inscriure al Centre Obert un total de 159 infants i joves. En aquest lloc hi treballa un equip de 10 professionals connectat amb tota la xarxa educativa i els serveis assistencials del territori, disposat a aconseguir que l'aprenentatge i el joc contribueixin al desenvolupament personal i social dels menors.

Document Actions