Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les obres de reforma al pavelló d’esports de Salou Centre

dimarts 16 agost 2016

Avui han iniciat els treballs de millora del parquet i als vestuaris 

 

Aquest matí han iniciat, com estava previst, les obres de millora al Pavelló Salou Centre. El pavelló, inaugurat l’any 1991, ha estat objecte d’un projecte de millora per part dels serveis tècnics municipals en el que es recullen les principals actuacions a desenvolupar, com ara la neteja de l’exterior de la façana de l’edifici amb aplicacions de vernissos antigrafitis i altres elements; renovació total del parquet esportiu existent i de les instal·lacions de fontaneria de les dutxes dels vestidors, la independització de la climatització de les sales o la renovació de l’enrajolat i del taulell d’entrada, entre d’altres aspectes. El cost d’aquestes feines de millora superen els 344.000 euros amb càrrec a una subvenció de la Diputació de Tarragona.

L’alcalde, Pere Granados, explicava que les millores serviran tant per enfocar les instal·lacions de cara als jocs del Mediterrani Tarragona 2017 on Salou compta amb la modalitat de Taekwondo però també per a acomodar-lo a l’ús diari de les entitats i clubs esportius de base així com pels usuaris del dia a dia i potenciar Salou com a destinació de turisme esportiu.

 Totes les activitats que impliquin l’ús dels vestuaris, pista poliesportiva, entrenaments i partits es traslladaran o es repartiran entre els altres dos pavellons que té el municipi en funcionament ( Pavelló de Ponent i Pavelló Cap Salou); a més, s’ha informat a les entitats esportives d’aquestes modificacions per tal que ho tinguin present. 

Galeria d'imatges

P1280299.JPG

Document Actions