Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les obres per urbanitzar i millorar el Casc Antic de Salou

S’inicia així la primera fase del Projecte per convertir la zona en un nucli urbà en un referent comercial

dilluns 10 gener 2011

Avui han començat les obres de la primera fase del Projecte d’urbanització del Casc Antic que busca convertir aquesta zona  en un espai d’especial interès urbanístic i comercial. La primera fase que suposa una inversió d'un milió cinquanta mil euros (1.050.000 euros) resoldrà diversos temes relacionats amb l’espai urbà: la mobilitat, l’accessibilitat, la pavimentació, els pendents les instal•lacions, el mobiliari urbà i la jardineria així com la creació d’una nova imatge innovadora del seus carrers.

Aquesta primera fase del Projecte d’urbanització del Casc Antic es desenvoluparà amb tres empreses diferents segons el tipus de servei: serralleria, enllumenat i megafonia i obra civil. Aquesta primera fase resoldrà diversos temes relacionats amb l’espai urbà: la mobilitat, l’accessibilitat, la pavimentació, els pendents les instal•lacions, el mobiliari urbà i la jardineria així com la creació d’una nova imatge innovadora del seus carrers.
A nivell d’instal•lacions el projecte contempla l’execució de nous embornals i la connexió dels mateixos a la xarxa de clavegueram existent, la col•locació de nous fanals i la possible reubicació dels mateixos.

Com a detalls més concrets i innovadors del projecte, es va explicar que el paviment de diferents colors simularà formes orgàniques, la il•luminació variarà de cromatisme i d’intensitat en funció dels vianants, el sistema de megafonia que servirà per crear ambients propis de llum i música.

La primera fase d’execució compren els següents carrers:

C/ València, entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/Ponent entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/ de l’Església entre el carrer Barcelona i el carrer del Mestral
C/Joan Miró entre el carrer Ponent i el carrer de l’Església
C/ de Rafel de Casanovas
C/dels Pins entre el carrer València i el Carrer Ponent

El projecte no contempla l’enderroc de cap de les instal•lacions existents a excepció del soterrament o acondicionament de qualsevol cablejat aeri existent. Pel que fa a la xarxa de sanejament, no se substituirà la xarxa actual però es col•locaran nou embornals substituint els existents i afegint-hi de nous per reforçar els sistema. La segona fase que s’aprovarà en el futur, implicarà l’actuació al Carrer Ponent, Carrer de l’Església, Carrer Joan Miró i carrer de Mestral.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa.JPG

Document Actions