Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les patrulles mixtes entre Policia Local i Mossos d’Esquadra pel nucli antic de Salou

dimecres 19 agost 2015

A part de vetllar per la seguretat dels ciutadans, les patrulles informaran i agilitzaran els tràmits als comerciants afectats pels aldarulls del passat 11 d’agost

Un any més, i vist l’èxit dels anys anteriors, aquest matí s’han posat en marxa les patrulles mixtes entre Policia Local i Mossos d’Esquadra que faran a peu recorreguts pels carrers i eixos més comercials del municipi. Aquestes, tenen com a objectiu afavorir la coordinació i l’intercanvi d’informació entre els dos cossos policials donant un millor servei i de proximitat a la ciutadania. A més, arran dels fets de la setmana passada, els agents aniran als comerços afectats, uns 120 en total, pels aldarulls per tal d’informar-los i fer entrega de la denuncia feta pels mateixos al telèfon que s’ha habilitat, 977.929.400.

Un cop els comerciants hagin presentat la denuncia al telèfon que s’ha posat a la seva disposició per tal d’agilitzar-los els tràmits, la patrulla passarà pels establiments per tal de fer-los entrega d’una còpia de la mateixa, així com d’avaluar els fets i informar-los si tenen algun dubte.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Marc Montagut, ha explicat que “es una eina que des de l’Ajuntament, conjuntament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra s’ha posat en marxa per tal de estar més a prop del ciutadà i per altra banda, facilitar els tràmits als comerciants que han denunciat danys als seus establiments, ja que entenem que en plena temporada no disposen de temps suficient per a tramitar-la”.

A més, aquestes patrulles conjuntes, es duen a terme de manera reiterada any rere any a diferents indrets del municipi. Tenen com a prioritat treballar de  forma coordinada amb l’objectiu d'evitar delictes i incrementar la sensació de seguretat dels ciutadans coincidint amb el períodes de màxima afluència als carrers.  

Galeria d'imatges

patrulles.jpg
P1190120.JPG

Document Actions