Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les preinscripcions per a l'Escola Municipal de Música de Salou

dimarts 13 maig 2008

Avui dimarts 13 de maig comença el període de preinscripció per a l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS), que es perllongarà fins al 23 de maig. Els interessats en apuntar-s'hi, hauran de passar-se pel departament d'Ensenyament de l'Ajuntament, entre les 9 i les 13 hores; o per la mateixa escola de música, entre les 17 i les 20 hores.

Els instruments que s'ensenyen a l'EMMS són: la flauta travessera, el saxo, el clarinet, el violí, el violoncel, la guitarra, el piano i la percussió. A l'Aula de música moderna, a més, les persones que tenen coneixement d'algun instrument (per exemple, de baix, guitarra elèctrica, bateria) poden prendre part en combos de grup; i a l'Aula de cant coral, s'hi pot accedir a partir dels 8 anys. El proper curs es completarà aquesta oferta amb l'ensenyament d'un altre instrument: la trompeta.

La directora de l'EMMS, Montserrat Crusat, recorda que als 4 anys els infants poden introduir-se al món de la música amb les classes de llenguatge musical, anomenades de 'sensibilització'; i als 6 anys, se'ls dóna a conèixer tots els instruments de l'escola en petites sessions, perquè als 7 anys puguin escollir ja l'instrument que volen tocar.

'Els instruments de vent, corda i percussió tenen molta sortida perquè qui els toca poden participar en orquestres i en la banda municipal', assenyala Crusat.
Actualment, l'Escola Municipal de Música de Salou té uns 300 alumnes.

Document Actions