Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comencen les xerrades de salut de Salou

divendres 09 octubre 2009

La conferència 'Què cal saber sobre els medicaments' Consells bàsics per fer-ne un bon us' reuneix a una quarantena de persones

La Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Salou amb la col.laboració del Centre d'Assistència Primaria de Salou ha organitzat una nova edició de les xerrades de salut per tal de conscenciar als ciutadans de la importància de tenir bones pràctiques. La primera d'aquestes xerrades que va tenir lloc el passat dimarts dia 6 d'octubre on la Dra. Iria Muiño Bové, va explicar allò què cal saber sobre els medicaments. Consells bàsics per fer-ne un bon ús. Aquesta conferència ha tingut una bona acceptació entre els salouencs amb una quarantena d'assistents.

Recordar a tots aquells que no heu pogut assistir a aquesta primera xerrada o que esteu interessats en els temes de salut, que es farà una segona xerrada que tindrà lloc el dijous dia 15 d'octubre a les 17 hores a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou 'amb molta més capacitat- i anirà a càrrec del Dr. Graciano Garcia Pardo, Especialista en Medicina Interna i adscrit al Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El doctor Garcia explicarà què és la grip A i com s'ha d'actuar davant d'aquesta malaltia i per clarificar l'abast real d'aquest virus, després d'informacions contradictòries en alguns casos.

La Regidora de Salut Pública, Montserrat Porter ha declarat que: 'estem molt contents amb el resultat d'aquesta primera xerrada i esperem que en aquesta segona el nombre d'assistents s'incrementi notablement ja que la grip A es un tema recent i que ens pot afectar a tots'.

Document Actions