Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Comerciants i govern de Salou, junts en la redacció d'un Pla Estratègic de Comerç

dimarts 12 maig 2009

Els empresaris demanen millores en neteja, seguretat i venta ambulant al municipi i dilluns es reuniran per tractar del Pla de Promoció 2009

El regidor de Comerç de l'Ajuntament de Salou, Pedro Lavilla, s'ha reunit amb una representació de l'Associació de Comerciants del municipi per tal d'establir unes línies de col·laboració i elaborar el programa anual d'activitats de l'entitat. En aquest sentit, s'editarà una guia de comerç de butxaca i, conjuntament, amb les regidories de Medi Ambient i Comerç s'encarregaran unes 10.000 bosses reutilitzables que es distribuiran entre els clients i que permetran, a més, reduir el consum de plàstic i millorar el medi ambient. A la reunió, on hi va estar present també l'alcalde de Salou, Pere Granados, es va parlar de les mancances i les necessitats del centre comercial del nucli antic i la voluntat d'aprofundir en la imatge de qualitat. En aquest sentit, l'alcalde els va comunicar que ja s'està duent a terme una campanya intensiva de neteja a la zona del carrer Barcelona i voltants i que, en breu, es revisaran les rajoles trencades i es substituiran. Des d'alcaldia s'ha incidit en la necessitat de redactar i seguir les directrius d'un Pla Estratègic de Comerç 'que permeti donar una bona empenta al teixit comercial del municipi'. Així, aquest proper dilluns se celebrarà una reunió per tal d'iniciar el treball en diversos àmbits.

Davant la petició del comerciants que s'extremi la vigilància contra la venda ambulant així com l'increment de les mesures policials per fer front al comerç il·legal, el regidor, Pedro Lavilla, s'ha compromés a treballar conjuntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro.

Document Actions