Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Concentració de senegalesos, el proper dimecres a Salou

dilluns 22 setembre 2008

L'associació Colectivo Senegalés de Tarragona, amb seu a Salou, ha organitzat per al proper dimecres 24 de setembre uns actes amb motiu de la visita del líder religiós Serigne Mame Mor Mbake al municipi salouenc. A aquests actes estan convidats els senegalesos residents arreu d'Espanya, segons explica el president d'aquesta entitat, Thierno Thiam; a més del cònsol general de Senegal a Espanya, Alassane Cisse, per representar la missió diplomàtica; i periodistes de la ràdio televisió de Senegal.

Thiam ha explicat que la idea és celebrar una festa a favor de la pau entre les civilitzacions i del diàleg entre les cultures. Així, el programa festiu inclourà, en primer lloc, la recepció oficial de les autoritats senegaleses a la sala d'alcaldia de l'Ajuntament de la localitat, les 10 hores, en la qual hi serà present el batlle, Antonio Banyeres; i la regidora de Ciutadania i Igualtat, Sonia García, entre altres regidors del consistori.

Posteriorment, cap a les 12 hores, tindrà lloc un acte públic, obert a tota la ciutadania, a la Plaça de la Pau, en què el cònsol i el líder religiós pronunciaran uns parlaments.

A banda d'això, a les 20 hores, hi ha previst un menjar senegalès, al carrer on s'instal·la el mercadet cada dilluns, també obert a la ciutadania. I a partir de les 22 hores, al Teatre Auditori de Salou (TAS), hi haurà una conferència sobre la immigració i la integració, a càrrec de la delegació senegalesa.

Document Actions