Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

CONCERT DE CAMBRA DE LA JONC a la Sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música de Salou, el proper 4 d'abril

dijous 29 març 2007

Des de fa tres anys, la Regidoria de Cultura i Ensenyament de l'Ajuntament de Salou fa possible que uns dels projectes pedagògics més rellevants dels panorama musical tingui cita a Salou. Es tracta de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), que des del seu naixement, té com a objectiu facilitar una formació orquestral integral als joves músics del nostre país, col·laborar activament en la inserció dels joves músics en la vida laboral, i contribuir a la formació i a l'enriquiment de nous públics.


La JONC, integrada per joves talents de 16 a 22 anys, ha participat en els festivals i sales de concerts més importants del país sota la direcció de mestres del prestigi de Josep Pons, Guy van Waas, Ernest Martínez-Izquierdo, Jordi Mora, Manel Valdivieso, Barry Sargent, Jan Caeyers, Robert King, Paul Goodwin, Andrew Parrott, Antoni Ros-Marbà, Lutz Köhler, Salvador Mas i Edmond Colomer.


Segons el Regidor de Cultura i Ensenyament, Pere Granados, és una satisfacció acollir de nou la Jove Orquestra Nacional de Catalunya perquè és un projecte pedagògic-musical molt interessant i a més, perquè tant en la JONC com en la OEMUC (Orquestra de les Escoles de Música de Catalunya), participen tres joves salouencs, ex alumnes de l'Escola de Música. Pere Granados afegeix que totes les estades de treball que han dut a terme a la nostra vila han sigut un èxit, i des de la Regidoria continuarem treballant per oferir al públic salouenc concerts del més alt nivell.

El CONCERT DE CAMBRA, a càrrec de membres de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) tindrà lloc a la Sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música de Salou, el proper 4 d'abril de 2007, a les 20 h. S'interpretaran obres d'Elgar, Bartók, Mendelsshon, Mozart i Schubert

ENTRADA GRATUÏTA.

Document Actions