Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Concerts, entitats, gegants, pedalada i la mostra de cultura popular, plats estrella del cap de setmana de Festa Major

També hi haurà un conjunt d’activitats esportives i altres actes per als més joves

divendres 27 gener 2012

Després del pregó avui mateix comencen els actes de la festa major que contenen un conjunt d’ingredients per a totes les edats. Aquesta tarda mateix, el torneig de playstation per als joves a la Masia Tous o el taller de maquillatge de fantasia al Carrilet enceten les activitats que avui culminaran amb la macrofesta Flaix FM a l’envelat.
Demà dissabte, la pesca, la petanca, el mini-vòlei, el tennis taula o els escacs, a més dels inflables a la plaça del TAS concentraran a molts joves. Posteriorment, a la una del migdia, a la Torre Vella, la recepció de l’alcalde i de la corporació a les entitats i associacions salouenques continuarà amb la tradició d’aquest homenatge anual per la seva implicació en la vida associativa del municipi. Ja per la tarda, es durà a terme la cinquena mostra de tallers per a petits i grans organitzada per la xarxa de cultura tradicional catalana i que comptarà també amb la presentació de l’Associació Sal-i-Ou, prevista als voltants de dos quarts de set de la tarda. A les sis, també es donarà el tret de sortida al 15è torneig de 24 hores de futbol sala i a les vuit es commemorarà els 35 anys del Grup Esplai Salou. Ja a les onze de la nit, el concert de Bongo Botrako amb els teloners Malacatón actuaran a l’envelat.
L’endemà diumenge, la 18ena edició de la pedalada popular; la 26ena edició de la Trobada de Gegants; la ballada de sardanes o la xocolatada infantil a més del ball de Sant Miquel, la final del torneig de 24 hores de futbol sala o el teatre.

Document Actions