Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Conclou el taller d'herbes remeieres II amb gran acceptació de públic

El taller ha estat impartit per Pilar Lafuente, fitoterapeuta, i ha comptat amb la participació de 55 persones

dijous 29 abril 2010

Conclou el segons taller d’herbes remeieres organitzat per l’Antena del Coneixement de la URV a Salou, emmarcat en l’agenda d’activitats Salou Actiu, amb gran acceptació per part de la població. El taller ha estat impartit per Pilar Lafuente, fitoterapeuta, i ha comptat amb la participació de 55 persones. Aquest taller s’ha realitzat en tres sessions:
- dimarts 20:  Respirar és viure
- dijous 22 : Viure sense estrès
- dimarts 27: Som el que mengem
En aquest segon curs s’han tractat els temes de la respiració, per tal de millorar els símptomes dels refredat, la grip, laringitis, faringitis, angines, bronquitis, asma; i per enfortir el sistema immunitari. El tema de l’alimentació en el que s’ha parlat sobre la diabetis, hiploglucèmia, colesterol, obesitat, cel·lulitis, tiroides, anèmia ferropenica. I per últim hem après a viure sense estrès parlant sobre temes de cervell, malalties psicosomàtiques, dieta i harmonia mental, trastorns psíquics, insomni, depressió, ansietat, migranyes, estrès i hiperactivitat infantil.

Cal recordar que el primer curs, inclòs a  l’Agenda Actiu d’hivern, també va ser un èxit pel que fa ala participació i  es van haver de repetir dos cursos per tal de que ningú es quedés sense  gaudir d’aquests coneixements.

Galeria d'imatges

herbes_001.jpg

Document Actions