Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Convocatòria de proves per a conductors de taxi a Salou

dimarts 16 abril 2024

L'Ajuntament de Salou ha obert una convocatòria per a les proves d'aptitud necessàries per obtenir la credencial professional de conductor de taxi dins del municipi.

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds al Registre General de l'Ajuntament, ubicat al Passeig del 30 d'octubre, 4, des d'aquest dilluns, 15 d'abril i fins al dia 23. El registre estarà disponible de dilluns a divendres, de 08:30 a 14:00 hores.

Les proves es duran a terme el 25 d'abril de 2024 a les 9:00 hores a la Sala de premsa de l'Ajuntament de Salou. Aquestes avaluacions són part d'un esforç per garantir que tots els conductors compleixin amb els estàndards de qualitat i seguretat exigits per proporcionar un servei excel·lent als residents i visitants de Salou.

Per a més informació sobre la convocatòria, les bases, el model de sol·licitud, així com l'Ordenança reguladora del servei urbà de taxi de Salou, es pot accedir al tauler d'anuncis de l'Ajuntament o consultar la plana web municipal, on també es publicarà qualsevol actualització o informació addicional relacionada amb aquestes proves.

Fitxers adjunts

Document Actions