Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cop a la immigració il·legal a Salou amb 10 detencions

La Policia Local, junt amb el Cos Nacional de Policia i els Mossos d’Esquadra van practicar ahir 35 identificacions

dijous 25 març 2010

El dimarts per la tarda, dia 23 de març de 2010, va tenir lloc a Salou un operatiu especial contra els  immigrants il·legals, format per diversos cossos Policials. Aquest operatiu ha estat integrat per agents de la divisió d’estrangeria del Cos Nacional de Policia, a més d’agents del cos de Mossos d’Esquadra i un gran nombre d’Agents de la Policia Local de Salou.
L’objectiu d’aquesta col·laboració es continuar amb la lluita que es va iniciar al mes de Juny de l’any passat contra la immigració il·legal i en la qual es van detenir fins a 32 persones.
L’operatiu va començar a les vuit de la tarda i és va perllongar fins a la una de la matinada del dia 24 de març, amb un total de 35 identificacions, de les quals, consultada la base de dades policials, un total de 10 persones van quedar detingudes. Aquestes tenien diferents nacionalitats com ara el Senegal, Paquistan, el Marroc i la Índia, i van ser traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia de  Tarragona,  per incoar expedient d’expulsió, al trobar-se de forma il·legal. L’operatiu també ha servit per controlar el tema de la venda ambulant il·legal.
La Policia Local de Salou i els altres cossos policials que hi han intervingut, tenen la intenció de continuar col·laborant en la regularització i control de la immigració a la població de Salou.

Document Actions