Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Costa d’Ivori s’interessa pel model turístic de la capital de la Costa Daurada

El director de l’oficina nacional de turisme d’aquesta república de l’Àfrica Occidental visita Salou

dijous 07 febrer 2013

El director de l’Oficina Nacional de Turisme de Costa D’Ivori, Guy F. Kodjo, junt amb el cònsol honorari de Costa D’Ivori a Tarragona, Ralph von Laufenberg,  han visitat avui Salou interessant-se per la gestió turística que es du a terme des de Salou. En la reunió, a alcaldia, el màxim responsable municipal, Pere Granados, junt amb el regidor de Turisme, Benet Presas, han explicat les línies mestres del treball del dia a dia al municipi en matèria turística i les prioritats que es marquen des del govern per tal de seguir mantenint el lideratge i el pes turístic que Salou té dins la Costa Daurada i també dins de Catalunya. Granados, els ha explicat que l’acció promocional a l’exterior; la bona entesa amb el sector privat i la promoció conjunta; la recerca de noves certificacions i de distintius de qualitat com ara la ja consolidada Destinació de Turisme Familiar i la recentment obtinguda en esports i aspectes fonamentals com la seguretat ciutadana o la neteja de la destinació són algunes de les prioritats.

El batlle també els ha explicat el funcionament de l’Aliança amb les poblacions del voltant i la capacitat de crear sinèrgies oferint el millor de cada una de les destinacions de manera complementària i creant una marca molt potent, amb molts atractius i amb molta oferta, que se suma, a més, al pol d’atracció que és el parc PortAventura. Per la seva part, el director general de Turisme de la república africana ha explicat que Costa d'Ivori ofereix una gamma variada de paisatges, des de la sabana desèrtica al nord fins a la selva verge i compta amb 22 milions d’habitants. El límit sud el marquen extenses platges amb fins a 500 quilòmetres de costa.

En acabar la visita institucional, l’alcalde Granados li ha lliurat un record del municipi: una estàtua del rei Jaume I.

Galeria d'imatges

obsequi.JPG
grup.JPG
obsequi.JPG
grup.JPG

Document Actions