Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Costes obre els accessos a la Platja dels Capellans

dijous 14 maig 2009

Es tracta d'un requeriment de l'Ajuntament de Salou a la Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient

Després de diverses reunions les dues últimes setmanes amb el tècnics ministerials de la Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient, finalment, les últimes hores s'ha procedit a la retirada de les tanques que impedien el pas als vianants cap a la platja Capellans. Es tracta d'una reivindicació expressa formulada pel mateix alcalde, Pere Granados, i pel regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut. Així, ja es pot accedir a la cala a través dels carrers Brussel·les i Gavina; facilitant així el pas als banyistes i minimitzant els problemes que això suposava per a les activitats econòmiques instal·lades a la zona, clarament perjudicades per l'endarreriment de les obres que, en aquesta fase, i si no s'hagués paralitzat l'obra, ja estarien enllestides. El regidor de Gestió de Territori comentava que 'esperem tenir properament notícies encara més favorables per als interessos dels salouencs i que finalitzin els perjudicis a les activitats econòmiques i les infrastructures turístiques que viuen directa o indirectament de la platja'.

Cal recordar que, després que les obres s'aturessin el passat mes de febrer mitjançant un decret d'alcaldia de l'anterior govern municipal, el nou executiu ha buscat el diàleg amb el Ministeri per tal de desbloquejar les obres i que aquestes puguin continuar de manera immediata els treballs. Des de l'Ajuntament de Salou s'està a l'expectativa que es reemprenguin els treballs, només pendents d'una notificació oficial de la Secretaria General de Sostenibilitat Ambiental.

Cal recordar que a inicis de la setmana passada l'alcalde Granados va resoldre la situació dipositant 51.000 euros a la caixa general de dipòsits. Amb aquest gest el màxim responsable municipal va voler recordar que ningú discutia sobre els detalls de l'expropiació -ja que estava ben realitzada- sinó que tan sols s'havia produït una disfunció en la notificació a la comunitat de propietaris afectada.

Document Actions