Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Creu Roja organitza a Salou el 1r Còctel – sopar solidari a favor de les persones vulnerables de la província de Tarragona

dijous 28 setembre 2023

  • L’entitat té l’objectiu de reforçar els projectes d’atenció directa a persones en situació de dificultat social a la província de Tarragona
  • En els darrers 3 anys la Creu Roja ha arribat a més de 100.000 persones beneficiàries, a través dels projectes que duu a terme a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
  • El 1r Còctel – sopar solidari de Creu Roja es realitzarà a Salou el divendres 20 d’octubre, a partir de les 20 h, a l’Hotel Gran Regina

 

La Creu Roja organitza a Salou el 1r Còctel – sopar solidari de l'entitat a la demarcació de Tarragona, un esdeveniment que crida la solidaritat de tota la ciutadania per reforçar l'atenció directa a les persones en situació de vulnerabilitat social de la província.

Les repercussions socials d'esdeveniments recents com el conflicte a Ucraïna i els efectes duradors de les crisis econòmiques i la inflació plantegen desafiaments significatius. Tot I que la COVID-19 ja és cosa del passat, moltes famílies continuen lluitant amb les seves seqüeles. Aquestes dificultats, juntament amb altres factors, fan preveure un futur particularment complicat per a aquells amb menys recursos.

En els darrers 3 anys, la Creu Roja ha arribat a més de 100.000 persones beneficiàries a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, a les quals ha prestat suport i acompanyament en temes diversos com ara ajuda d'aliments, salut, inserció laboral, formació, acompanyament psicosocial, orientació jurídica, etc.

La vicepresidenta provincial de Creu Roja Tarragona, Marina Peláez, ha manifestat que "estem en un moment en què la solidaritat és més imprescindible que mai", a més de fer valdre la feina del voluntariat de l'entitat "ja que sense ells no existiria la nostra entitat".

Segons Xavier Roig, gerent de 4R hotels, "estem molt contents de poder col·laborar amb la tasca duta a terme per la Creu Roja, en l'ajuda als refugiats de diferents països".

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat la gran tasca de la Creu Roja com a institució, no només a Salou, sinó a nivell internacional, “una organització que ajuda la gent que més ho necessita i, concretament, a la capital de la Costa Daurada, amb un  ran equip de voluntariat liderat per Marina Peláez". Així mateix, ha felicitat l’empresariat que col·labora en l’organització del còctel-sopar solidari i, finalment, ha traslladat tot el suport de l’Ajuntament de Salou a Creu Roja, a través de la regidoria de Benestar i Serveis Socials.

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l'atenció directa de persones en risc d'exclusió que participen en els diferents projectes de Creu Roja en temes de salut, alimentació, educació, suport a la gent gran, ocupació i formació, suport a dones víctimes de violència de gènere, sensibilització sobre problemàtiques socials, etc. L'objectiu de recaptació són 10.000 euros.

El preu d'assistència al sopar és de 40 euros i es durà a terme a l'Hotel Gran Regina de Salou a partir de les 8 del vespre del divendres 20 d'octubre, des d'on els assistents podran gaudir d'un ambient distès.

Per a més informació: Marca i Comunicació, telèfons 977.244.779 - 608.177.170 o al correu comunicacio.tgn@creuroja.org

L'esdeveniment comptarà amb diversos col·laboradors que hi participaran de forma desinteressada. El grup hoteler 4R Hotels ha cedit l'espai per celebrar l'acte a l'Hotel Gran Regina, un dels establiments hotelers punter de la Costa Daurada.

L’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris ha realitzat donacions generoses per a l’elaboració de tres paneres solidàries i que seran sortejades durant la vetllada. L'artista Queralt Osorio ha donat un quadre de la seva creació que també serà sortejat durant l'acte.

El duet tarragoní Pepper&Soul ambientarà la vetllada amb una actuació musical. L'acte ompta també amb el suport de l'Ajuntament de Salou, que sempre està al costat de l'organització en totes les accions que es duen a terme al municipi de Salou.

Per tal de formar part del 1r còctel-sopar solidari de Creu Roja, es poden fer les inscripcions al següent enllaç: https://cercadeti.cruzroja.es/CoctelSolidariSalou. Des de l'organització, s'ha habilitat un "Cobert 0" per als donatius d'aquelles persones i entitats que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar.

Document Actions