Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Creu Roja Salou atén les famílies vulnerables, amb el suport de l'Ajuntament, repartint 6 tones d’aliments procedents del Fondo de Ayuda Europea para las Personas Más Desfavorecidas (FEAD)

dijous 22 octubre 2020

Durant el matí d’ahir dijous, 22 d’octubre, unes 80 famílies derivades de Serveis Socials van passar pel Parc de la Ciutat de Salou per recollir un lot mensual de queviures

Es van formar grups de persones, per garantir les mesures de seguretat i evitar aglomeracions, i, a l’entrar, se’ls va proporcionar una mascareta i gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans

 

Creu Roja Salou, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, va atendre, ahir dijous, dia 22 d’octubre, al matí, un total de 80 famílies vulnerables, derivades de Serveis Socials, gràcies a l’aportació de 6 tones (6.000 kg) d’aliments per part del Fondo de Ayuda Europea para las Personas Más Desfavorecidas (FEAD).

En grups, per tal d’evitar aglomeracions, les persones usuàries van passar pel Parc de la Ciutat de Salou per recollir un lot mensual de menjar, que incloïa llet, arròs, pasta, cacau, llaunes d’aliments diversos, entre altre menjar sec. Aquest paquet s’amplia en proporció al número d'integrants que formen la família.

Es preveu que la quantitat d’aliments de 6 tones proveeixin els usuaris durant els propers 3 mesos, fins al desembre. Els lots es lliuraran mensualment.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat “la intensa labor que estem fent a Salou per tal de fer front a l’emergència social i atendre les persones que pateixen algun tipus de vulnerabilitat, arran de la COVID-19”. L’alcalde ha afirmat que “amb l’esforç col·lectiu aconseguirem que les famílies siguin ateses en les seves necessitats”.

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha assegurat que “la nostra prioritat és poder cobrir les necessitats bàsiques de les famílies salouenques, com és l’aliment”. Baeza ha assenyalat que “des de la nostra àrea, estem fent el possible perquè totes les persones estiguin ben ateses”. 

La vicepresidenta local de Tarragona i referent Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez, ha afirmat que “aquesta aportació del FEAD és una gran ajuda per a les famílies per poder cobrir aquests mesos”. Peláez també ha explicat que “ahir vam estar col·laborant 12 voluntaris i voluntàries a dur a terme aquesta acció”.

Per tal de garantir les mesures de seguretat establertes, a l’entrar, era necessari identificar-se, i, tot seguit, se’ls proporcionava una mascareta i gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans. En un altre espai, signaven els rebuts i presentaven la còpia dels documents, i, un cop estava tot en regla, se’ls donava el paper de cita pel mes vinent, i el lot d’aliments corresponent. També calia respectar la mesura de distanciament social, entre persones.

Creu Roja Salou també va posar ahir a disposició de les persones usuàries el servei de repartiment a domicili, per a aquelles persones que no podien desplaçar-se fins al parc.

Galeria d'imatges

Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (2).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (4).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (3).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (5).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (8).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (6).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (7).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (9).JPG
Creu Roja Salou - repartiment d'aliments (1).JPG

Document Actions