Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Cultura destina 140.000€ per a les entitats de Salou

Fins el moment ja s’han concedit 108.098,89 euros en subvencions a les entitats que ho han sol•licitat

dijous 30 juny 2011

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha obert el període de presentació de les sol·licituds de les bases que regulen les subvencions concedides a les entitats culturals, festives, juvenils, hi ha les associacions de veïns per aquest any 2011. La partida total de la subvenció puja a 140.000€, la mateixa quantitat consignada l’any passat, i que es repartirà segons les peticions i les prioritats de cada entitat, i d'acord sempre amb les bases aprovades.
Per la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, “és important ajudar en la mesura del possible a les entitats culturals, festives, juvenils i d’associacions de veïns per tal que programin activitats i així s’enriqueixi el teixit participatiu del municipi”, deia.
Així doncs seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col·loquis, cursos i conferències. A més, seran objecte de subvenció les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal. També es tindrà present a l'hora de concedir l'ajuda econòmica que les activitats tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal.

Document Actions