Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Darreres places disponibles per l’oferta de cursos del Salou Actiu

dijous 24 setembre 2015

Els interessats en formar-se i gaudir encara tenen la oportunitat d’apuntar-se a la regidoria de Cultura. Demà finalitza el termini

 

Els ciutadans de Salou encara tenen la oportunitat d’inscriure’s a diversos tallers i cursos que formen part del programa que organitza la regidoria de Cultura sota el nom de ‘Salou Actiu’. Així, i adreçat amb caràcter exclusiu per als membres de les entitats de Salou hi ha espai per a realitzar el curs de disseny de cartells amb el programa gratuït GIMP i que busca ajudar a dissenyar la publicitat dels actes de cada entitat. El curs es desenvoluparà entre el 9 i el 13 de novembre de les 19 a les 21 hores. També adreçat a les entitats es proposen un parell de sessions per a la creació d’un blog per entitats. La primera de les sessions serà del 23 al 27 de novembre (de les 19 a les 21h) i una segona proposta del 14 al 18 de desembre.  

 

Altres tallers que encara estan disponibles són el ‘Anem a ballar’ sol o en parella que es desenvolupa en 9 sessions al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre i que té un cost de 20 euros per persona; l’ ‘Atreveix-te amb la poesia’ en col·laboració amb l’Associació Salou Calami i que també es desenvolupa en 9 sessions d’una hora i mitja a la sala Costa Daurada del Tas i amb caràcter gratuït; així com el de ‘Buscant feina’ que s’inicia el dimarts 27 d’octubre i que constarà de 5 sessions gratuïtes. El taller per aprendre a ballar Sardanes de la mà de l’Associació Contrapunt d’Onades també disposa de places per a completar l’aforament màxim previst que és de 20 persones.

 

Dins de les activitats programades per l’antena del coneixement de la URV a Salou es poden trobar places pels tallers ‘introducció al còmic i a la narració visual’ que es durà a terme a la Masia Tous amb caràcter gratuït i que impartirà l’il·lustrador Antonio Gutiérrez  ‘Guti’ o la visita a la Vila Romana de Barenys per aprendre dins de la setmana de la ciència més informació sobre “els homes i pedres: les eines de la prehistòria’ programada de manera gratuïta pel dissabte 14 de novembre a les 11.

Pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) demà divendres 25 de setembre la inscripció es durà a terme entre les persones no empadronades al municipi de Salou i sempre que hi hagi places vacants. En el cas de les activitats de l'Antena del Coneixement de la URV, aquestes tenen la inscripció oberta a tothom també fins demà divendres 25 de setembre de 2015. L’horari és de les 10h a les 14h.

Galeria d'imatges

barenys.jpg
barenys.jpg

Document Actions