Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Decadències i desgavells

dimecres 10 agost 2005

Cada cop es més evident la decadència de l'equip de govern del nostre ajuntament. Fets com la destitució de Pablo Otal, la remodelació de l'àrea d'Hisenda, el desposseïment a l'interventor municipal de tota activitat fora de la que estrictament marca la normativa i l'invent de noves figures per a poder traspassar atribucions a funcionaris 'afectes', no son altra cosa que tristos exemples d'un alcalde marcadament autoritari en el fons i molt barroer en les formes, com prou be va demostrar en els darrers plenaris. El seu discurs visceral, farcit de paraules malsonants, es indigne d'un representant municipal i causa vergonya aliena a qualsevol que el pugui escoltar.

No menys indigna resulta l'actitud dels regidors i forces que li donen suport, que en lloc d'intentar defensar la Institució, se'n fan còmplices signant plegats un anunci irreverent a la premsa local. En lloc de fer-nos combregar amb rodes de molí haurien d'explicar si el paguen els tres partits que el signen o si resulta que l'haurem de pagar tots amb calés públics i, si no és així, se n'hauria d'informar de la raó i per quin concepte se'n fa ús de l'escut municipal.

A tot això, no ens podem amagar de mostrar la nostra perplexitat al veure com des del principal partit de l'oposició es vota a favor de certes accions proposades per l'equip de govern. Caldrà observar i seguir de ben aprop les noves situacions que se'n derivaran de tot plegat.

Document Actions