Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Demà comencen les matriculacions a l'Oficina de Català de Salou

dimecres 12 setembre 2007

Demà 13 de setembre comença el període de matriculació per als antics alumnes de l'Oficina de Català de Salou, situada al carrer Advocat Gallego, al segon pis del Centre Cívic. Aquest període es perllongarà fins al 17 de setembre. L'endemà, el 18 de setembre, s'iniciarà el torn de matriculació per als nous alumnes, que durarà fins al 20 de setembre. Per als uns i per als altres, l'horari d'inscripció serà de 9.30 a 13 hores i de 16 a 18 hores.
En aquest primer trimestre del curs 2007-2008, s'ofereixen sis cursos presencials per a no catalanoparlants: 4 de nivell bàsic; un de nivell elemental; i un de nivell intermedi. Aquest últim curs és una novetat d'enguany perquè fins ara només s'impartia a distància.
Per la seva banda, els catalanoparlants disposen de sis cursos a distància: 3 de nivell intermedi i 3 de nivell de suficiència.
La matrícula és gratuïta per als alumnes de nivell bàsic. Per a la resta d'alumnes, costa entre 29,28 i 125,36 euros, en funció del nivell. Els aturats i membres de família nombrosa de 2ª categoria tenen un descompte del 70%; i els jubilats, pensionistes i membres de família nombrosa de 1ª categoria, del 50%.
Per poder-se apuntar als cursos de català cal tenir 18 anys.
El curs anterior, 2006-2007, més de 500 persones van assistir en total a les classes impartides a l'Oficina de Català de Salou, que forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Document Actions