Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Demà dimecres, 27 se celebrarà la sessió informativa projecte SICTED a Salou pel 2010

Per presentar de nou aquest projecte es convoca al sector turístic i comercial del municipi el proper dia 27 de gener a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou (Ajuntament de Salou; Passeig del 30 d’octubre, 4) a les 11:00 h.

dimarts 26 gener 2010

L’any passat Salou va iniciar la primera fase d’implantació del SICTED “Sistema Integral de la Calidad Turística Española en Destino”. Aquest projecte és de la Secretaria de Estado de Turismo y Comercio i es gestiona a través de la Federació Española de Municipios y Provincias.

 L’objecte d’aquest projecte és establir, proporcionant les eines necessàries, un control de la gestió de la qualitat del servei que s’ofereix a totes les empreses i activitats econòmiques relacionades directament i indirectament amb el turisme. El projecte té tres grans àrees de treball: l’empresa com a tal, el sector al que pertanyen i el municipi/destinació en general.

 Per aquest motiu, l’assessorament que s’ha donat fins al moment a les empreses ha estat mitjançant visites individualitzades, reunions per sectors i convocatòries generals.

 Els establiments adherits, un cop finalitzat el tot el procés satisfactòriament: sessions formatives, visites i auditoria van rebre el distintiu de qualitat corresponent a aquest projecte. Distintiu que, actualment, és objecte d’un pla de promoció per la seva difusió de la marca.

 En aquests moments, el Patronat de Turisme (com a entitat gestora del projecte) treballa ja en la segona fase d’implantació del sistema en altres empreses i establiments interessats en participar en aquest projecte; que es troba, en aquests moments, en una fase de reestructuració i s’ha presentat un projecte 2009 – 2012, en el que es reposicionar el valor del model, implicar activament a les destinacions i empreses, simplificant el model i maximitzant les garanties.

 Per aquesta nova fase s’espera poder distingir a un nombre important d’establiments fent de Salou una de les principals destinacions turístiques de qualitat i una destinació exemplar.

 La Secretaria ha apostat clarament per aquest projecte i Salou és una de les poques destinacions de Catalunya que hi participa i la única de la Costa Daurada. A la resta de l’Estat Espanyol es troba àmpliament implantat.

 Per poder-vos presentar personalment i de nou aquest projecte us convoquem el proper dia 27 de gener a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou (Ajuntament de Salou; Passeig del 30 d’octubre, 4) a les 11:00 h.

Document Actions