Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Demà dissabte es constitueix el nou consistori i s’escull un nou alcalde de Salou

divendres 12 juny 2015

A les 12 del migdia, a la sala de sessions, 21 membres prendran possessió de l’acta de regidor d’aquesta setena corporació

En cas que no hi hagi una majoria suficient s’escollirà automàticament el cap de llista de la força més votada en les eleccions del 24-M

 

Demà a les 12 del migdia a la sala de plens de l’Ajuntament de Salou tindrà lloc la constitució d’una nova

corporació, la setena (2015-2019) que està formada per 21 regidors de diferents forces polítiques que es desglossen de la següent forma: 8 regidors de CiU; 4 de Ciutadans; 4 del PSC; 2 del PP, 2 d’ERC i 1 de Guanyem.

En primer lloc es constituirà la mesa d’edat, formada pel regidor de major edat –Vicente Macías de Guanyem - i el de menor edat Estela Baeza del PSC i , després tots els regidors, un a un, hauran de prometre o de jurar el seu càrrec.

Posteriorment, a través de la votació secreta els 21 càrrecs electes dipositaran el seu vot per decidir qui serà escollit nou alcalde d’aquesta nova corporació. El secretari de la corporació serà l’encarregat de llegir en veu alta el resultat de les  paperetes. En cas de que cap candidat aconsegueixi una majoria suficient (11 vots) es proclamarà alcalde el cap de llista de la força que va obtenir més vots en les passades eleccions del 24 de maig; en aquest cas l’actual alcalde en funcions, Pere Granados.

Un cop l’alcalde hagi pres possessió del seu càrrec donarà la paraula a cada un dels portaveus dels partits que conformen els diferents grups municipals de menor a major representació per tal que facin extensiva la seva explicació de vot. Finalment, s’imposaran els pins als nous regidors entrants: Marta Cortés (C’s); José A. Susín (C’s); Germán Rueda (C’s); David González (PSC) i Estela Baeza (PSC) a més de Sandro Boquet (ERC) i Vicente Macías (Guanyem).

En acabar la sessió es durà a terme la tradicional foto de grup de la nova corporació municipal per tal que quedi en l’arxiu històric del municipi.

 

Galeria d'imatges

plens.jpg

Document Actions