Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Demà dissabte es restableix la circulació de trens entre Salou-PortAventura i Barcelona

divendres 15 octubre 2021

Es recuperen les circulacions i horaris que hi havia abans del tall
 
 
L’estació provisional de Salou-PortAventura tornarà demà dissabte, dia 16 d'octubre, a tenir operatius 6 trens directes d’anada a Barcelona, més 5 més, amb transbord, a Tarragona. De tornada, és a dir, de Barcelona a Salou, hi haurà 4 trens directes, i 9 més, amb transbord a Tarragona. 
 
Amb motiu de les obres que Adif executa al Corredor Mediterrani, al voltant de Tarragona, hi ha hagut fases de tall de circulació, que han provocant afectacions en els serveis Regionals de les línies R14, R15, R16, R17 i RT2, a l'àmbit de Tarragona.
 
A causa d'aquestes obres, la circulació entre Salou-Port Aventura i Tarragona va quedar interrompuda. Tanmateix, els usuaris de les línies R17 i RT2 han disposat, durant tot el tall, d'un servei alternatiu per carretera entre les estacions afectades.
 
Informació d'horaris de trens
 
Els viatgers poden consultar la informació i els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat; www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa); al telèfon d’informació 900 41 00 41; a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies, @renfe i @infoadif).
 
Link horaris anada i tornada Salou-Port Aventura – Barcelona:  
 

Fitxers adjunts

Document Actions