Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Demà es podrà veure al Centre Cívic de Salou l'obra de titelles 'Blau Cel Groga Llimona'

divendres 09 maig 2008

Dins el Cicle d'Animació Infantil organitzat per la Regidoria de Cultura per aquesta primavera, el Centre Cívic de Salou acollirà demà dissabte dia 10 de maig l'espectacle de titelles 'Blau Cel Groga Llimona'. L'obra, que està dirigida per la companyia L'Estenedor , començarà a les 18.00 hores i el preu de l'entrada és de 2 euros.

'Blau Cel Groga Llimona' és una història narrada per en Pere Pintamones, un adroguer que, com cada dia, prepara la seva parada de sabons i lleixius. Explica que la família dels Blaus no pot veure ni en pintura la família dels Grocs. Els primers tenen un fill, en Blau Cel, i els segons una filla, al Groga Llimona, que, naturalment, no poden jugar junts perquè les seves famílies no els deixen per ser de colors diferents. Però en Blau Cel i la Groga Llimona no entenen aquesta absurda decisió i quan es fan grans decideixen marxar junts a fer un llarg viatge.

En un primer moment, tot va com una seda, però ,en fer-se fosc, esclata una tempesta i les coses ja no semblen tan boniques. Per sort, apareix un mussol disposat a fer-los companyia. A l'endemà es troben davant d'una meravella: l'Arc de Sant Martí. Els joves i el mussol decideixen anar a buscar el seu origen i arriben al país de l'Arc de Sant Martí.
Allí troben en Coloraines, que és l'inventor dels colors i no mostra cap inconvenient en deixar que els viatgers s'instal·lin en aquest meravellós racó del món. Com que en Blau Cel i la Groga Llimona viuen tan feliços al país dels colors, decideixen tenir descendència. Així, neixen un nen i una nena d'un preciós color verd.

Finalment, tornen tots junts al país de les seves famílies, que acceptaran que tenir la pell de diferents colors no és cap problema, i es construeixen una casa de tots els colors per començar la nova vida amb una gran festa.

Document Actions