Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Demà s'encendran les llums de Nadal a Salou

dimarts 04 desembre 2007

Demà 5 de desembre tindrà lloc l'encesa de llums de Nadal de Salou. L'acte simbòlic està previst a les 18 hores, a la Plaça de la Pau. Aquest acte, organitzat per l'Associació de Comerciants Salou Obert Tot l'Any i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Salou (ACES) amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Salou i diversos hotelers del municipi, estarà presidit per l'alcalde, Antonio Banyeres. Hi haurà una xocolatada i un arbre nadalenc de 5 metres d'alçada decorat.

Els 140 motius nadalencs que hi haurà repartits per tota la ciutat (per exemple, al nucli antic i als carrers Barcelona, Via Roma, Ciutat de Reus, Francolí, Salauris, Sínies, Carrilet, Escala Dei, Via Aurèlia, Major i Gavina) romandran encesos fins al dia 6 de gener.

El cost del lloguer de la majoria de l'enllumenat va a càrrec dels comerciants que participen en aquesta iniciativa, mentre que el consistori es responsabilitza del muntatge i desmuntatge dels llums, així com del consum elèctric.
Les dues associacions organitzadores de l'acte d'encesa simbòlic han convidat als representants de l'Ajuntament de Salou, la Generalitat de Catalunya, la CEPTA, la PIMEC, la Cambra de Comerç de Tarragona i la Unió de Botiguers de Cambrils, entre altres institucions; així com a tota la ciutadania.

Document Actions